Een klein beetje geschiedenis. 

Mijn naam is Jurgen, als klein jongetje altijd gepassioneerd door snelle en mooie wagens. 

Na 3 jaar bij Mercedes-benz te hebben gewerkt kwam voor mij een once-in-a-lifetime opportuniteit voorbij, een vacature als onderhoudstechnieker bij Porsche Centre Antwerpen. Hier heb ik de kans gekregen mezelf te bewijzen en mocht ik in 2010 startte bij Porsche. Na 8 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Porsche Centre Mechelen om daar nog 5 jaar deel te mogen uitmaken van een fantastisch team.

All Porsche models have something in common: They have a soul. A certain feeling you get as a driver as soon as you get behind the wheel.

Door de jaren heen heb ik bij Porsche het hele traject doorlopen van Certified Service Technician tot het met trots behalen van het Goud level Certificaat als Diagnose technieker, samen met een paar andere behaalde we als eerste het certificaat van Hoog volt Porsche Technieker (HVT) voor hybride wagens en een paar jaar daarna ook Electric Vehicle (EV) Certified Technieker. Het traject tot Certified Classic Technician ben ik ook mogen starten maar doordat ik in 2022 een punt achter mijn carrière heb gezet jammer genoeg niet kunnen afmaken.

De start van een avontuur

In 2021 heb ik de keuze gemaakt mijn eigen zaak op te starten als onafhankelijke Porsche Specialist in Antwerpen. Waarom? Omdat ik het vooral anders wou doen. D.J. Automotive is geboren uit een liefde voor auto's en een passie voor Porsche.

In 2022 heb ik de stap gezet om weg te gaan bij Porsche en mijn volle aandacht te geven aan het uitbouwen van mijn zaak zodat klanten en hun wagens de aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze missie: Klanten een persoonlijke transparante aanpak bieden, een plaats creëren waar de klant en zijn/haar wagen centraal staan en waar we een gezamenlijke passie voor auto’s kunnen delen met andere.